Fraktlösningar

Vi har lång erfarenhet av att skicka olika produkter mellan Kina och Sverige. Vi kan skicka styckegods, containrar och specialcontainrar utan problem. Vi tar det alternativ som passar kundens behov bäst. Vårt mål är att frakten ska gå så smidigt som möjligt att de inte är en fördröjande faktor eller ett hinder för våra kunder att köpa från oss.

Båt

Det vanligaste fraktalternativet är givetvis båt och vi har ett nätverk av agenter i de flesta internationella hamnar längs Kinas kust. Genom vår svenska agent kan vi sedan följa leveransen mot Sverige och i god tid meddela beräknat ankomstdatum till Kund. Normalt tar det 35 dagar från kinesisk hamn till svensk hamn.

Flyg

Ibland är det för korta ledtider för att skicka saker med båt, då har vi avtal med de största speditörerna och erbjuder alternativ som passar de mesta behov. Vi har även bra avtal att skicka stora detaljer på flera ton med flyg. Vanligtvis rör det sig bara om utfallsprover. Våra parnters i Kina har även dem avtal med många olika speditörer som kan vara mycket fördelaktiga ibland.

Våra Fraktpartners

Försäkring

Leveranserna är försäkrade under transporttiden. Detta är inkluderat i priset och inget som kunden behöver oroa sig för.

Tull

Vi sköter förtullningen i Sverige och kunden behöver inte bry sig om tullavgifter och krångliga varukoder.

Lager

Vi kan även hålla lager av produkter i Sverige och kunden gör avrop därifrån istället för att själv sitta på kostsamma lager.